Contact

Crisisdienst

Fijner leven na Cororna

Mensen zijn in de tijd van het Corona tijdperk meer dan anders met zichzelf geconfronteerd. Bijvoorbeeld doordat alle zekerheden opeens geen zekerheden bleken te zijn. Denk aan schappen die in supermarkten die leeg kunnen raken, dat een hand geven onveilig kan zijn, dat je leven op het spel kan komen te staat als je corona krijgt, dat je je oude vader of moeder niet meer kan bezoeken in het verpleegtehuis. Maar ook dat je financiële zekerheid weg valt en je vaste dag structuur niet meer vanzelf sprekend is, dat je kinderen 24/7 thuis hebt, de sportactiviteiten/vaste weekinvulling weg valt. Dit zijn ingrijpende zaken voor mensen. Door zo’n periode kunnen mensen nieuwe overtuigingen maken over anderen en de samenleving. Bijvoorbeeld mensen zijn bij voorbaat dragers van gevaarlijke ziektes of ik moet mensen op afstand houden want ik kan niemand vertrouwen. Het kan ook zo zijn dat deze nieuwe situatie oude triggers wakker maakt zoals, smetvrees wat erger wordt, of ik wordt niet gezien of dit overkomt mij weer  of ik overzie mijn financiën niet meer. Om mensen die door de coronacrisis uit balans zijn geraakt weer in hun eigen kracht te versterken, willen we een workshop aanbieden van 3 bijeenkomsten.

Doel; Het doel is om mensen weer op een gezonde manier te laten verbinden met zichzelf en met hun omgeving. Zodat een ieder zijn weg in de samenleving en voor zichzelf kan terug vinden met een positief resultaat.

Inhoud; Wat heeft corona voor jou betekent? (fysiek, mentaal ,emotioneel en spiritueel)

  • Bespreken van ervaringen
  • Wat wil je achter je laten?
  • Welke kansen heb je hierdoor ontdekt?
  • Welke doelen wil jij je stellen?
  • Op welke manier kan jij het verschil maken in jou omgeving?

Informatie of aanmelding
Voor informatie of aanmelding kunt u mailen naar het volgende adres: edh@vivenz.nl.
Bij aanmelding ontvangen wij graag de volgende gegevens:
– Adres
– Telefoonnummer
– Geboortedatum
– Naam van de training
* Deze gegevens hebben wij nodig voor administratieve afhandeling van de aanmeldingen. Deze gegevens zullen niet voor andere doeleinden worden ingezet.

juni, 2022

29mrt(mrt 29)9:30 am05jul(jul 5)12:30 pmTraining tot Ervaringswerker in Dordrecht

X